6972321207 | info@livethemyths.com

Σαπούνια Γλυκερίνης Art of Chakra


Τα σαπούνια γλυκερίνης που προτείνουμε είναι 100% φυτικά προϊόντα, ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. Χρησιμοποιούνται αγνά βρώσιμα φυσικά χρώματα, αρώματα και αιθέρια έλαια.

Απευθύνονται σε όσους αγαπούν την ποιότητα και θέλουν τα καλύτερα για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους. Σεβόμαστε την φύση, δεν μολύνουν το περιβάλλον και ακολουθούν την φιλοσοφία cruelty free and vegan.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η σύνθεση των συνηθισμένων εμπορικών σαπουνιών και γενικά των αφρόλουτρων, περιλαμβάνει πολλά σκληρά χημικά και συνθετικά αφριστικά. Τα προϊόντα αυτά στην πραγματικότητα βλάπτουν το δέρμα μας, το σώμα, κουράζουν κάποια εσωτερικά όργανα αλλά και επιβαρύνουν το ίδιο το περιβάλλον.

Η συνηθισμένη εμπορική σαπωνοποιία αφαιρεί την γλυκερίνη που παράγεται κατά την διαδικασία. Η γλυκερίνη είναι πολύτιμη και χρήσιμη για το δέρμα. Οι εταιρίες την αφαιρούν και την προσθέτουν σε κρέμες και σε ενυδατικές λοσιόν. Έτσι τα εμπορικά σαπούνια και αφρόλουτρα, σταδιακά αλλοιώνουν το ph του δέρματος με αποτέλεσμα συχνά να απαιτούνται ενυδατικές κρέμες που περιέχουν την γλυκερίνη που έχει προηγουμένως αφαιρεθεί.

Τα σαπούνια γλυκερίνης είναι ότι πιο υγιεινό και οικολογικό που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για το δέρμα σας.


Η φιλοσοφία των σαπουνιών σώματος Art of Chakra

Σκοπός μας είναι να δώσουμε στην υγιεινή φροντίδα μία νέα ολιστική διάσταση.

Το καθημερινό ντουζ είναι ίσως η πιο σημαντική προσωπική στιγμή.

Το νερό, αυτό το πολύτιμο αγαθό, έχει πολλαπλές ιδιότητες και μία από αυτές είναι να μπορεί να μας καθαρίζει και ενεργειακά. Να παίρνει από επάνω μας τις καθημερινές εντάσεις που συσσωρεύονται στο ενεργειακό μας σύστημα.

Ενεργειακό λουτρό με την Τέχνη των Τσάκρα.

Το νερό είναι μαγικό. Οι ιδιότητες του είναι θαυμαστές και οι περισσότερες είναι άγνωστες για εμάς. Ακόμη εξερευνείται από την επιστήμη και ήδη έχουν καταγραφεί δεκάδες λειτουργίες του ιδιαίτερες και ακατανόητες.

Έχει την ικανότητα να εξαγνίζει, να φορτίζεται, να καταγράφει πληροφορίες και να τις αναπαράγει. Έχει ενεργειακά σώματα αντίστοιχα με του ανθρώπου και της φύσης για αυτό και η παρουσία του είναι πολύτιμη για όλες τις μορφές ζωής.

Είναι σημαντικό να εξασκηθεί κάποιος να κάνει εξαγνιστικά μπάνια κάθε φορά που βρίσκεται κάτω από το νερό και αυτό να ενταχθεί στην καθημερινότητα του.

Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την οραματική μας ικανότητα μέσα από την οποία ενεργοποιούμε τις πολλαπλές ιδιότητες του νερού και τα σώματα του. Αυτό δεν γίνεται από μόνο του. Χρειάζεται η δική μας συμμετοχή. Η δική μας πρόθεση που θα μας φέρει σ’ επαφή με την δύναμη του νερού ώστε να εξαγνίσει και να μεταμορφώσει την ύπαρξη μας.

Σε αυτό χρειαζόμαστε και την βοήθεια των Μάνταλα των Τσάκρα αλλά και των χρωμάτων.

1. Πως μπορώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα;

Στην αρχική σελίδα, κάνετε κλικ στην εγγραφή, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητούνται. Στην συνέχεια θα σας αποσταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Η πρώτη επιστροφή / αλλαγή του προϊόντος είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από όλη την Ελλάδα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστραφεί το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) βαρύνουν τον πελάτη.

Το livethemyth.gr, μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με χρέωση 3ευρώ για παραγγελίες έως 50ευρώ, και δωρεάν για παραγγελίες από 50ευρώ και πάνω, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης του.

Η εταιρεία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζει τις διατάξεις και τις οδηγίες, όπως προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο για την εσωτερική αγορά.

1. Αντικαταβολή

Εάν επιλέξετε αντικαταβολή θα πληρώσετε με μετρητά στον άνθρωπο που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Το κόστος για αυτόν το τρόπο πληρωμής είναι 1,50€ και είναι σταθερό, ανεξάρτητα από το ύψος κάθε παραγγελίας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για δυσπρόσιτες περιοχές. Η αποστολή με αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

 

Συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο υπαναχώρησης ↴

 

Κατά την επίσκεψή σας στον δικτυακό μας τόπο και χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, εάν δεν συμφωνείται με τους όρους αυτούς.