6972321207 | info@livethemyths.com

Η πρώτη επιστροφή / αλλαγή του προϊόντος είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από όλη την Ελλάδα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστραφεί το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) βαρύνουν τον πελάτη.

 

Συγκεκριμένα σε Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες, καθαρά για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ για αυτό παρακαλούμε επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως.

Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τις μεταφορικές εταιρείες "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ" τηλ: 210 4851100 και "COURIER CENTER" τηλ: 210 7512000 με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Για επιστροφές από την Κύπρο και το Εξωτερικό τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε τηλεφωνικά στο 2102712023. Το livethemyth.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής / αλλαγής της παραγγελίας σας και θα δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή στους πελάτες μας πως, για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων είναι να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ).Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί κανενός είδους φθορά. Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:

1. Αλλαγή σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο.

Η οποιαδήποτε πρώτη Αλλαγή Προϊόντος σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από όλη την Ελλάδα εφόσον γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Εσείς απλά μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο 2102712023 (Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9:00-15:30, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-21:00) και δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα απολύτως κόστος. Για επιστροφές από την Κύπρο και το Εξωτερικό τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Το livethemyth.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές, καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.

2. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε.


Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, ή ακόμα και αν λάβετε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε εύκολα και απλά να ακολουθήσετε την ανωτέρω διαδικασία Αλλαγής σε Μέγεθος, Χρώμα ή Σχέδιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.


3. Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Αν δεν σας άρεσε, ή στην σπάνια περίπτωση που δεν βρήκατε κάτι άλλο για να το αλλάξετε, ή κατά την αλλαγή δεν βρήκατε το νούμερο και το χρώμα που επιθυμούσατε, έχετε δύο επιλογές:

α) Αφού ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής, μόλις παραλάβουμε το προϊόν, σας αποστέλλουμε ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ με όλο το ποσό της αγοράς σας για να το χρησιμοποιήσετε εντός 6 μηνών, αγοράζοντας κάτι από τα Νέα μας σχέδια που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Έτσι ουσιαστικά πιστώνουμε στο Λογαριασμό σας το ποσό των αγορών σας για μελλοντική χρήση.

β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, αυτά επιστρέφονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας ή ολοκλήρωσηςτης διαδικασίας επιστροφής των προϊόντων αφαιρώντας το κόστος των μεταφορικών ( 5.00€ για την επιστροφή ).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
livethemyth.gr
Ιθάκης και Περικλέους, Εύοσμος 562 24, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. 6932323445-446
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.